Misija

Organizovanje seminara, tribina, konkursa, konferencija, stručnih skupova, festivala, takmičenja, performansa i snimanja digitalnog medijskog sadržaja.

Vizija

Promocija vaspitno-obrazovne vrednosti digitalnog medijskog sadržaja, digitalne kulture i umetnosti u celosti.

Vrednosti

Opismenjavanje i aktivno podučavanje iz oblasti digitalnih audiovizuelnih medija i umetnosti.

UZUDIM - Videorad

Udruženje za unapređenje digitalne kulture i medijske pismenosti (UZUDIM) je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti unapređenja digitalne kulture i medijske pismenosti.

Naš tim

Nebojša Rudić
osnivač

Stručni saradnik na Fakultetu tehničkih nauka. Profesionalni video montažer i snimatelj sa preko 16 godina relevantnog iskustva na polju elektronskih medija.

Aleksandar Livada
suosnivač

Zaposlen u Radio-televiziji Vojvodine na poziciji snimatelja. Učestvovao u proizvodnji i realizaciji mnogih dokumentarnih, marketinških i informativnih projekata.

Galjina Čobanov
suosnivač

Galjina Čobanov, diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti. Novinar sa petnaestogodišnjim iskustvom. Trenutno zaposlena na mestu šefa deska na Novosadskoj televiziji.

Milan Brašnjović
član

Novinar i urednik u Informativnom programu Radio-televizije Vojvodine. Radio i sarađivao u desetak redakcija u četiri grada i sve četiri vrste medija. Po obrazovanju profesor filosofije.

Branislava Rudić
član

Administrator sajta. Freelance stop motion animator.